Αρχική Κατάλογος Χρήσιμα Πληροφορίες
   ΓΕΝΙΚΑ
   Η ΕΤΑΙΡΙΑ
   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   ΒΟΗΘΕΙΑ
 
 Νέες Καταχωρήσεις
 • ZEROPIXEL ARCHITECTS
 • aloelive.gr
 • Mediterranean Fertility Center
 • ulive.gr
 
21ds - Αρχιτεκτονικό Γραφείο στα Γιαννιτσά Ματιές Πέλλας - Αθλητική ενημέρωση για το νομό Πέλλας Κεραμοποιία Τζιτζικλή - Κεραμίδια, τούβλα και λοιπά προϊόντα κεραμοποιίας Ψυγεία Αυτοκινήτων τοποθετήσεις intercooler air-condition Γιαννιτσά Έπιπλο Παπαχριστούδη
PelPlast - Πλαστικές σακούλες βιομηχανικής χρήσης Θήλεος Υγεία - Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική EllGal - Logistics τροφίμων Amprazis Sport ΕΣΠΕΜ - Ένωση Σωματείων Πετοαφαίρισης Μακεδονίας
                Σύνθετη Αναζήτηση  Βοήθεια; 
Πληροφορίες : Η Εταιρεία
 
Η Εταιρεία
 • Η εταιρεία E-volution ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο της πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 2006 στα Χανιά και αποτελείται από μηχανικούς υπολογιστών, απόφοιτους του Πολυτεχνείου Κρήτης. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας περιλαμβάνουν το Internet και την κατασκευή και διάθεση προϊόντων λογισμικού.
 • Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την φιλοξενία ιστοσελίδων, με λύσεις τόσο για στατικό όσο και για δυναμικό περιεχόμενο. Πέρα όμως από τις ιστοσελίδες, που αποτελούν το frond end για κάθε ολοκληρωμένη λύση, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη σύνθετων προγραμματιστικών έργων που έχουν να κάνουν με την ηλεκτρονική οργάνωση κάθε πελάτη μας, το λεγόμενο και bussiness logic. Στο γενικότερο πλαίσιο του bussiness logic περιλαμβάνονται η λειτουργικότητα που αφορά στο B2C (Bussiness-to-Consumer) τμήμα κάθε εταιρείας, οι λειτουργίες για το Β2Β (Βussiness-to-Bussiness) τμήμα και τέλος οι λειτουργίες που αφορούν τo back-end, όπως η μηχανοργάνωση της εταιρείας, η βάση δεδομένων, το πελατολόγιο και η οργάνωση αποθεμάτων.
 • Επιπλέον υλοποιούνται ή αναπτύσονται σύγχρονες τεχνολογίες για την διανομή περιεχομένου μέσω διαδικτύου όπως audio/video streaming, RSS Feaders, τεχνολογίες XML και Podcasts ενώ παράλληλα μέλη της εταιρείας μας ασχολούνται ενεργά με projects στους τομείς του E-learning και του Automatic Semantics Enrichment for Digital Video Applications.
 
Μελλοντικές Κατευθύνσεις
 • Στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον,η δικτύωση των υπολογιστών και ο ερχομός του Semantic Web ή αλλιώς Web 2 θα αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο χρήσης του υπολογιστή. Η ροή της πληροφορίας θα αποκτήσει μία πιο ανθρωποκεντρική μορφή, με έμφαση στις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη.
 • Η E-volution ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αναγνωρίζοντας τα οφέλη αυτής της αλλαγής, δεσμεύεται να επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και να ακολουθήσει τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν σχέση με το διαδίκτυο. Για το σκοπό αυτό σχεδιάζεται η συμμετοχή της εταιρείας σε projects που αφορούν σε τεχνολογίες όπως Grid Computing και Ontology Usage for Web Content. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας:
  www.e-volution.gr
Αρχική | Κατάλογος | Χρήσιμα | Πληροφορίες
Αποποίηση ευθύνης: Η εταιρεία διαχείρισης του ιστοτόπου e-promo.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την εγκυρότητα των στοιχείων των εταιρειών που εμφανίζονται στον κατάλογο.


Powered By:
e-volution software

Created By:
Angelos Antonopoulos and Ioannis Papachristoudis
Valid HTML 4.01 Transitional    Valid CSS!