Αρχική Κατάλογος Χρήσιμα Πληροφορίες
   ΓΕΝΙΚΑ
   Η ΕΤΑΙΡΙΑ
   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   ΒΟΗΘΕΙΑ
 
 Νέες Καταχωρήσεις
 • ZEROPIXEL ARCHITECTS
 • aloelive.gr
 • Mediterranean Fertility Center
 • ulive.gr
 
Έπιπλο Παπαχριστούδη Κεραμοποιία Τζιτζικλή - Κεραμίδια, τούβλα και λοιπά προϊόντα κεραμοποιίας Θήλεος Υγεία - Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική Ματιές Πέλλας - Αθλητική ενημέρωση για το νομό Πέλλας Ψυγεία Αυτοκινήτων τοποθετήσεις intercooler air-condition Γιαννιτσά
Καμαράκης Α.Ε. Σερετούλης Β. Προκοπίδης Σ. ΟΕ - Τεχνική Εταιρεία Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών Η Πέλλα 21ds - Αρχιτεκτονικό Γραφείο στα Γιαννιτσά Georgino Kids Fashion
                Σύνθετη Αναζήτηση  Βοήθεια; 
Πληροφορίες : Γενικά
 
Απαιτήσεις Εφαρμογής
 • Για την καλύτερη απεικόνιση των ιστοσελίδων συνίσταται ανάλυση οθόνης 1024x768 ή μεγαλύτερη. Οι ιστοσελίδες έχουν δοκιμαστεί και είναι συμβατές τόσο με Internet Explorer όσο και με Mozilla Firefox. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται κάποιον άλλο Web Browser και παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα κατά την εμφάνιση των ιστοσελίδων μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ανάπτυξης της ιστοσελίδας.
 • Επίσης, για την πλήρη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων απαιτείται η χρήση Javascript. Η γλώσσα Javascript υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους Web Browsers και είναι απαραίτητη για κάποιες λειτουργίες των ιστοσελίδων. Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν να ερωτηθείται για την χρήση ή μη της Javascript. Αν επιλέξετε τη μη χρήση της, πολλές από τις λειτουργίες του ιστοχώρου, όπως για παράδειγμα η νέα καταχώρηση καταστήματος, δεν θα είναι εφικτές.
 
Τεχνολογία που χρησιμοποιούμε
 • Όλες οι ιστοσελίδες είναι δυναμικές. 'Εχουν αναπτυχθεί σε πλατφόρμα J2EE και χρησιμοποιούν τεχνολογία Java Sever Pages. Η τεχνολογία Java Sever Pages είναι η πιό αξιόπιστη τεχνολογία για κατασκευή δυναμικού περιεχομένου, αναπτύσσεται από μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών και υποστηρίζεται από εταιρείες πρωτοπόρους στο χώρο του λογισμικού, όπως οι SUN, IBM και HP. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί υποσύνολο της γλώσσας προγραμματισμού Java , που αποτελεί την κυριότερη γλώσσα προγραμματισμού για υπηρεσίες διαδικτύου.
 • Για τις υπηρεσίες Web Hosting η εταιρεία μας χρησιμοποιεί servers στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ολοι οι servers "τρέχουν" λειτουργικό σύστημα Linux σε διάφορες διανομές, το αρτιότερο και πιο αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα, που εξασφαλίζει ασφάλεια και υποστηρίζεται από την κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, την μεγαλύτερη κοινότητα προγραμματιστών ανά τον κόσμο. Επιπλέον, έχουν παραμετροποιηθεί κατάλληλα πακέτα λογισμικού. Για την εμφάνιση των ιστοσελίδων χρησιμοποιείται Apache Tomcat Web Server. Για την ανάπτυξη και λειτουργία της βάσης δεδομένων χρησιμοποιείται MySQL Server. Τέλος λειτουργεί back up DNS service με τη χρήση του λογισμικού BIND.
 • Τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου είναι στην πλειονότητά τους προγράμματα ανοιχτού λογισμικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε το GIMP που θεωρείται εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο, του Photoshop για την επεξεργασία εικόνων και γραφικών.
 
Μελλοντικές Υπηρεσίες
 • Για την καλύτερη προβολή των πελατών μας καθώς και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών της ιστοσελίδας , θα υλοποιηθούν άμεσα κάποιες επιπλέον υπηρεσίες .
 • Σύντομα θα υλοποιηθεί η παροχή e-mail λογαριασμού σε όλους τους πελάτες μας. Επιπλέον η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί με RSS Feaders για την αυτόματη παροχή περιεχομένου. Τέλος, η παρουσία μας θα εμπλουτιστεί και με υλικό κατάλληλο για σύνδεση μέσω WAP, έτσι ώστε ο ιστοχώρος να είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω κινητού τηλεφώνου.
Αρχική | Κατάλογος | Χρήσιμα | Πληροφορίες
Αποποίηση ευθύνης: Η εταιρεία διαχείρισης του ιστοτόπου e-promo.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την εγκυρότητα των στοιχείων των εταιρειών που εμφανίζονται στον κατάλογο.


Powered By:
e-volution software

Created By:
Angelos Antonopoulos and Ioannis Papachristoudis
Valid HTML 4.01 Transitional    Valid CSS!